GelrePas

Informatie over de GelrePas

Het mag niet uitmaken hoeveel geld je te besteden hebt. Iedereen moet kunnen sporten jong of oud. Met de GelrePas kun je gratis sporten bij een groot aantal verenigingen of sportclubs.

Bootcamp & Lifestylecenter Renkum zet zich graag in om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk om iedereen in beweging te krijgen. Dat is de voornaamste reden dat wij als BLR een samenwerking met de GelrePas zijn aangegaan.

Aantal feiten op een rij:

De vergoeding van de verschuldigde jaarcontributie, voor pashouders tot 18 jaar, bedraagt maximaal € 225,00 per jaar.

Voor pashouders vanaf 18 jaar wordt 50% van de verschuldigde jaarcontributie vergoed, eveneens met een maximale vergoeding van € 225,00 per jaar.

In beide gevallen geldt de vergoeding voor het lidmaatschap van ten hoogste één sportinstantie/-vereniging per jaar.

Het verschuldigde bedrag dat niet wordt vergoed, moet u bij de betreffende sportaanbieder betalen. Dit kan in samenspraak of dit in termijnen of in zijn geheel voldaan wordt.

De GelrePas is makkelijk via de website van https://www.gelrepas.nl/algemene-informatie aan te vragen. Het aanvragen van de GelrePas is gratis. Deze pas is ook te gebruiken voor andere doeleinden. 

BLR zet zich in om iedereen in de Gemeente Renkum en omstreken in beweging te krijgen! Op naar een gezonde en fitte samenleving. Benieuwd naar de Bootcamp lessen van Bootcamp & Lifestylecenter Renkum? Meld je dan aan voor een gratis proefles onderaan deze pagina.

Gelrepas logo
Gemeente Renkum logo
1 +
Bootcamp deelnemers
1 +
Challenge deelnemers
1 +
kg afgevallen
Meld je aan voor een proefles!
De bootcamp lessen vinden plaats op maandag - en donderdagavond. Vul hierboven de datum in wanneer je een proefles wilt meedoen. Alle inschrijvingen die niet op maandag of donderdag zijn worden niet verwerkt. Voor meer informatie over de lessen ga je naar de Bootcamp Renkum pagina.