Nieuws

Bootcamp route in Renkum

In samenwerking met Sport- en beweegteam Renkum heeft BLR een BOOTCAMP ROUTE gemaakt door Renkum en Heelsum.

De route kan je gemakkelijk aanvragen via onze website. Klik hier voor de link.

We vinden het erg leuk om ook jouw activiteit op Social Media voorbij te zien komen. Vergeet je ons niet te taggen? Ook kan je de #BOOTCAMPROUTENOV gebruiken op Facebook en Instagram.

Bij veel enthousiaste reacties en aanmeldingen gaan we ervoor zorgen dat er iedere maand een nieuwe bootcamp route beschikbaar is in de gemeente Renkum. Laat het ons dus vooral weten als je het leuk vind!

Sportieve groet,

Bootcamp & Lifestylecenter Renkum

Corona routekaart van BLR

Met de aangepaste maatregelen rondom het coronavirus heeft Bootcamp & Lifestylecenter Renkum een routekaart ontwikkeld waarop duidelijk te zien is hoe we onze lessen vormgeven. Zo trainen we allemaal op 1,5 meter van elkaar en in groepen van maximaal 4. Wel is het mogelijk dat er meer dan 4 personen komen, we zorgen dan voor voldoende ruimte tussen de verschillende groepen.

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Laten we ons dan ook aan de maatregelen houden!

Tip: Klik op de routekaart om deze te vergroten.

BLR aangesloten bij Topinuwregio.nl

Topinuwregio heeft er weer een nieuw lid bij.
 In de persoon van Chiara Geutjes met haar bedrijf BLR Bootcamp & Lifestylecenter Renkum. “Ik zag op Facebook de bloemenactie van Topinuwregio, ik dacht, bij zo’n club wil ik horen. Ik geloof in netwerken en samenwerken. En dat vind ik dus bij Topinuwregio.”

BLR update: COVID-19

Wegens de maatregelen die de overheid in samenwerking met het RIVM heeft getroffen in de bestrijding van het coronavirus gaan de activiteiten van BLR niet door. We volgen de ontwikkelingen op de voet en we hopen dat we jullie snel weer in gezondheid kunnen ontmoeten!

Update: vanaf 11 mei zijn er weer Bootcamp lessen, met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Flyer Weight Loss Challenge

Weight Loss Challenge

Vanaf 7 april 2020 start BLR met de Weight Loss Challenge (WLC). Dit is een cursus waarin je 10 keer een avond langskomt om meer te leren over voeding in relatie met je gezondheid. Wil je wat kilo’s kwijt en je bewuster worden van voeding en wat het met je doet? 

Meld je dan aan voor de WLC door een berichtje of mailtje te sturen.

Algemene flyers van BLR

Vanaf februari 2020 zijn de algemene flyers van Bootcamp & Lifestylecenter Renkum gelanceerd. Je kunt ze ook online bekijken door simpelweg op de flyer te klikken.

Meer informatie over één of beide flyers? Neem dan contact met ons op.

Chiara Geutjes slaat vleugels uit

Sporten en eten, het zijn twee elementen die vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat gold ook voor Chiara Geutjes. De sport die zij meer dan fanatiek beoefende was korfbal. Jarenlang verdedigde zij de kleuren van het Heelsumse DKOD, maar de Renkumse hield ook van eten, een goede balans was er niet. Maar in 2018 ging de knop rigoureus en definitief om.

Klik hier om het volledige artikel te lezen in de Rijn & Veluwe.

Chiara slaat vleugels uit