Wie is BLR?

Wie ben ik?

Mijn hele leven heb ik een passie voor twee dingen in mijn leven. Dat is sporten en dat is eten. Fanatiek zoals ik ben in het sporten, was ik ook fanatiek in het eten. Zoals velen zullen herkennen: hoe ouder we worden, hoe lastiger het soms is de balans te vinden. In een druk leven vergeet je soms hoe belangrijk je lijf is.

In 2018 heb ik de belangrijkste knop kunnen omzetten van mijn leven. Ik ben met mijzelf aan de slag gegaan. Boeken gelezen, ge├»nteresseerd geraakt in gezonde voeding en in een gezonde levensstijl. Diverse cursussen gevolgd en daar kwam de ommekeer. De kilo’s vlogen er af op een bewuste, verantwoorde en gezonde manier. Waar ik nog regelmatig dacht: “Ik kan dit niet” heb ik inmiddels bewezen: Ook dit kan ik!

Nu twee jaar later ben ik blijvend afgevallen en vooral een gezond mens. Dat maakt mij gelukkiger!

Inmiddels groeide de drive binnen in mij om mijn succesverhaal te delen met anderen. Ik ben officieel bootcamp-trainster en gedragsveranderingscoach, geef de Weight Loss Challenge lessen, de 21/30 dagen challenges en je kan terecht bij mij voor 1 op 1 begeleiding. Zo kan ik iedereen helpen op de manier zoals zij dit willen.
Samen sporten, alleen de WLC-lessen, of wellicht een combinatie? Ook hier is alles mogelijk en niks hoeft. Waar jij ook voor komt, ik kijk graag met je mee, bekijk samen met jou wat er nodig is om je doel te bereiken en ik zal met mijn enthousiaste en positieve houding je graag verder op weg willen helpen.

Elk mens is uniek. Ieder draagt zijn eigen rugzak met ervaringen. Elk verhaal is bijzonder. In het verleden heb ik veel mensen al mogen begeleiden om hun doel te bereiken. Dat een doel wordt gehaald geeft zoveel energie en maakt mij trots.

Dat ik nu mijn eigen Bootcamp & Lifestylecenter heb is een droom die uitkomt.

“Don’t wish for it, work for it!”

Chiara Geutjes BLR
1 +
Bootcamp deelnemers
1 +
WLC deelnemers
1 +
kg afgevallen

Wat ze over ons zeggen...

Ik voel me fit en 'slanker' al heb ik mijn doel nog niet gehaald. Ik krijg de smaak te pakken door de tips en adviezen van Chiara over mijn voeding!
Maaike Jordaans
Chiara weet waar ze over praat, ze motiveert je de hele bootcamp les door! Ook heb ik tips & tricks meegekregen over mijn voeding. Je bent een topper!
Gerdien van 't Foort
Ik was eigenlijk totaal niet van het sporten, maar sinds ik bootcamp lessen volg bij BLR ben ik razend enthousiast. Wat een leuke, enthousiaste en fanatieke trainers!
Rianne van Roekel