1 op 1 begeleiding

Veilige, effectieve & individuele trainingen

Ben je op zoek naar een begeleider die jou helpt om je sportieve doelen te behalen? Voel je je niet comfortabel bij het sporten in een grote groep of wil je zelf gewoon optimaal knallen? Dan is de 1 op 1 begeleiding van Bootcamp & Lifestylecenter Renkum (BLR) misschien iets voor jou. Lees dan snel verder!

  • Bij jou thuis
  • Op locatie naar keuze (gemeente Renkum)
  • Wij nemen materiaal mee
  • Jij hoeft er alleen te zijn!

Chiara Geutjes van BLR geeft bootcamp lessen aan een enthousiaste groep. Hiernaast geeft Chiara ook persoonlijke coaching over voeding en een gezonde levensstijl. De groei van het aantal personen tijdens de bootcamplessen en persoonlijke begeleiding blijft groeien, net als de toenemende vraag naar 1 op 1 begeleiding. Wil je wat kilo’s kwijt, meer spieren kweken of jezelf klaarstomen voor een nieuw sportseizoen of Obstacle Run, dan moet je bij BLR zijn! 

Jouw gedrag veranderen

Als gedragsveranderingscoach kan Chiara je helpen jou gewoontes af te leren, en te focussen op hetgeen dat goed voor je is. Zit je vast in een patroon waar je graag uit wilt? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie & Motivatie

Als persoonlijke sport coach kan Chiara jou inspireren en motiveren om door te zetten. Mede door haar persoonlijke ervaring weet ze als geen ander wat jij doormaakt.

Humor & plezier

Bootcamp & Lifestylecenter Renkum staat voor humor en plezier. Onze kernwaarden zijn niet voor niets; Fun - Fit - Focus! Door op een leuke manier bezig te zijn behaal jij de resultaten die je graag wilt.

Haal het maximale uit jezelf!

Hoe gaan we jouw doelen bereiken?

Liever een keer komen bootcampen?

Chiara Geutjes BLR

Chiara Geutjes

Lifestylecoach
Gedragsveranderingscoach
Bootcamp Instructeur
1 op 1 begeleiding

Fit, Fun & Focus! Daar staat Chiara voor.

De eerste 50% van BLR! Met haar sportieve ervaring begeleidt ze jou graag naar waar jij naar toe wilt. In een groep of 1-1 begeleiding. Plezier in haar vak met een vleugje humor, daar herken jij Chiara aan. Chiara geeft de voedingslessen, 1-1 begeleiding en de online 21/30 dagen challenges in gemoedelijke sfeer.

Heb je een vraag voor Chiara? Stuur dan een berichtje via Whatsapp of het contactformulier, en je hebt binnen no-time een reactie.

“If you quit once, it becomes a habit. Never quit.”

Aanmelden voor persoonlijke begeleiding
Slechts ter inventarisatie, meerdere keuzes mogelijk.
Een cijfer van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor een lage conditie en 10 voor een goede conditie.
Samenwerkingen
Gemeente Renkum logo
fysio team renkum blr