Bootcamp in Renkum

Wat is sporten bij BLR?

Bootcamp is een buitensport in groepsverband onder begeleiding van een trainer. Is het sporten in een sportschool niet de juiste keuze voor jou? Maar wil je wel sterk, flexibel, strak en buiten kunnen bewegen? Dan is bootcamp dus echt iets voor jou.

Trainingen van BLR bestaan uit: hardlopen, intervaltraining, krachtoefeningen en héél veel plezier en humor. De ideale training om je sterk, strak, slank en energiek te voelen terwijl je lekker sport op pleinen, parkeerplaatsen, op een veldje of ’s zomers heerlijk in de Renkumse bossen.

De trainingen bij BLR worden áltijd buiten gegeven. Zelfs bij een stoot regen, wind of een mooie felle zon. Met je eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen of heuvels in het bos halen we het beste uit de omgeving.

We werken ook vaak met materialen, zoals jump ropes, kettlebells, dumbells, medicijnballen en nog véél meer. Bij BLR vinden we het leuk om spelelementen toe te voegen. Hierdoor voel je je weer voor even kind! Een keer proberen of het wat voor jou is? Plan jouw gratis proefles dan meteen in. We sporten altijd buiten in Renkum of Heelsum.

Bij BLR vinden we het belangrijk dat sporten voor iedereen is. Daarom bieden we een gratis proefles aan, maken we onze lessen voor iedereen en mag ieder lid elke laatste les van de maand gratis een +1 meenemen! Better together!

Gratis bootcamp proefles meedoen?

Bootcamp tijden:

Maandagavond 19.30 – 20.30 uur

Donderdagavond 19.30 – 20.30 uur

Zondagochtend 9.30 – 10.30 uur

BLR is ieder jaar gesloten in augustus en december.

Locaties:

De locaties van onze bootcamp lessen variëren bijna altijd. Wanneer je lid van BLR wordt, voegen we je aan onze Whatsapp groep toe. Hierin krijg je elke lesdag te horen waar we trainen.

De locatie is altijd afhankelijk van de groepsgrootte en de weersomstandigheden. We proberen hierin veel te variëren!

De locaties worden via de Bootcamp Whatsapp groep gecommuniceerd.

Veel gebruikte bootcamp locaties van BLR zijn: Doelum (Renkum), Kinderboerderij, viaduct richting Doorwerth (beiden Heelsum) en alle bossen in en rondom Renkum en Heelsum.

tarieven bootcamp renkum 2024

Het tarief voor een losse bootcamp les is € 10,-

* Voor meer informatie over de strippenkaarten/abonnementen lees je artikel 6 van het Privacybeleid.

Start nu met bootcamp!

Aanmelden Bootcamp
Mobiel nummer (+316 123 456 78)
Adres + Huisnummer
De algemene voorwaarden vind je hier: lifestylecenter-chiara.nl/privacybeleid

Jouw bootcamp trainers bij BLR

Chiara Geutjes BLR

Chiara Geutjes

Lifestylecoach
Gedragsveranderingscoach
Bootcamp Instructeur
1 op 1 begeleiding

Fit, Fun & Focus! Daar staat Chiara voor.

Met haar sportieve ervaring begeleidt ze jou graag naar waar jij naar toe wilt. In een groep of met 1-1 begeleiding. Plezier in haar vak met een vleugje humor, daar herken jij Chiara aan. Altijd een lach op haar gezicht, die ze er bij jou tijdens én na de les ook op wil toveren.

Heb je een vraag voor Chiara? Stuur dan een berichtje en je hebt binnen no-time een reactie.

Dinant Lagerweij

Bootcamp Instructeur

Met zijn enthousiasme en humor geeft Dinant inmiddels al meer dan 4,5 jaar bootcamplessen. Dinant probeert altijd iedereen te motiveren het maximale uit zijn of haar les te halen.

Voor elke les haalt Dinant alles uit de kast om er weer wat anders van te maken. Geen les is dan ook hetzelfde. Maandag kunnen we in de gewichten hangen, terwijl we donderdag de longen uit ons lijf lopen. Never a dull moment!

Zeggen de termen AMRAP, Tabata en EMOM jou nog niets? Kom snel langs bij een bootcamples van Dinant om daar verandering in te brengen!

dinant lagerweij trainer blr renkum

Veelgestelde vragen over bootcamp

Het is gebruikelijk dat veel sporters bij ons beginnen met een gratis proefles. Hierin kan je ‘proeven’ of onze bootcamp lessen wat voor jou zijn zonder dat je ergens aan vast zit.

Als je de proefles leuk vond, kan je je daarna meteen aanmelden voor een strippenkaart of abonnement. Met een abonnement kan je één of twee keer per week komen sporten. Dit zorgt voor continuïteit en een vast sportritme. Perfect om jouw sportieve doelen te behalen! Liever komen wanneer het je uitkomt? Schaf dan een strippenkaart aan.

Bootcamp is een leuke manier om in groepsverband te sporten. Bootcamp vindt plaats in de buitenlucht. We sporten tijdens de bootcamp in de bossen, op straat of waar dan ook. Wel is de bootcamp altijd in Renkum! We maken met de bootcamp lessen gebruik van verschillende attributen, maar ook van lichaamsgewicht, de andere deelnemers en de omgeving. Denk hierbij aan verhogingen, trappen, boomstronken en hellingen.

Bootcamp Renkum is geschikt voor jou als je fitter wilt worden, sterker wilt worden, gezelligheid wilt ervaren in een groep en houdt van humor! Alle bootcamp lessen bij BLR bestaan uit een combinatie van plezier en sportiviteit. We matten je niet af zoals in een strafkamp, maar proberen jou te motiveren het meeste uit jezelf te halen. Ook als je nog niet zo sterk of fit bent, is bootcamp Renkum supergeschikt voor jou.

Er zijn verschillende soorten sportbootcamps. Bij BLR werken we het meeste met de vorm fitness bootcamp.

Dit zijn sportbootcamps die gericht zijn op het verbeteren van de algehele fitness en conditie van de deelnemers. Dit bestaat uit een combinatie van cardio, krachttraining, flexibiliteit en core-stabilisatieoefeningen.

Er zijn verschillende voordelen aan het volgen van bootcamp bij BLR:

  • Verbetering van de conditie: Door deel te nemen aan onze bootcamp lessen, kun je je conditie verbeteren en je algehele gezondheid versterken.
  • Gewichtsverlies: Door onze bootcamps verbrandt je veel calorieën (gemiddeld zo’n 500 – 600 per les!) en kan je dus ook goed gewicht verliezen.
  • Stressvermindering: Door regelmatig te komen, kan deelnemen aan onze bootcamp helpen om stress te verminderen en een betere mentale gezondheid te behouden.
  • Groepsondersteuning: Door deel te nemen aan onze bootcamp lessen, kun je deel uitmaken van een gemeenschap van mensen die ook bezig zijn met het verbeteren van hun gezondheid en fitheid. Dit kan helpen om je gemotiveerd te houden en je doelen te bereiken.

Het is belangrijk om de juiste uitrusting mee te nemen naar een sportbootcamp. Belangrijke items zijn:

  • Sportschoenen: Het is noodzakelijk dat je schoenen draagt waarin je comfortabel kan bewegen en sportoefeningen kan uitvoeren.
  • Sportkleding: Natuurlijk is het verstandig om sportkleding te dragen. Denk hierbij aan kleding waarin je je comfortabel kan bewegen. In de koude maanden is thermokleding ook een aanrader.
  • Drinken: Neem genoeg te drinken mee. Een flesje water per training is al erg lekker. Naast de verfrissing is het bij sporten ook belangrijk dat je goed hydrateert. Je zult namelijk zweten, waardoor je vocht verliest. Als je te veel vocht verliest, kan je duizelig worden, hoofdpijn krijgen of zelfs flauwvallen. Door wat water te drinken vul je het vochtverlies meteen weer aan.
  • Materiaal: Wanneer wij dit communiceren, is het goed om een sport matje ofwel yoga matje mee te nemen. Hierdoor hoef je niet op de koude grond te liggen, waardoor je kleding vies wordt of waardoor je het koud krijgt. Bij veel oefeningen is een matje erg handig, met name krachtoefeningen en core stability oefeningen.

Natuurlijk! Eén van de belangrijkste kernwaarden bij BLR is dat we vinden dat iedereen moet kunnen sporten, op zijn of haar niveau. Kan je een oefeningen even niet meer aan? No problemo, rust dan even uit. Is een oefening te moeilijk? Wij hebben altijd een plan B voor je klaarliggen.

Meld je makkelijk aan voor een proefles.

Naarmate je een aantal lessen hebt gevolgd, zal je vanzelf merken dat het je makkelijker afgaat. Hierdoor zal je meer plezier en voldoening uit de lessen halen!