Gratis proefles

Bootcamp bij BLR

Bootcamp is een buitensport in groepsverband onder begeleiding van een trainer. Is het sporten in een sportschool niet de juiste keuze voor jou? Maar wil je wel sterk, flexibel, strak en buiten kunnen bewegen? Dan is bootcamp dus echt iets voor jou.

Trainingen van BLR bestaan uit: hardlopen, intervaltraining, krachtoefeningen en héél veel plezier en humor. De ideale training om je sterk, strak, slank en energiek te voelen terwijl je lekker sport op pleinen, parkeerplaatsen, op een veldje of ’s zomers heerlijk in de Renkumse bossen.

De trainingen bij BLR worden áltijd buiten gegeven. Zelfs bij een stoot regen, wind of een mooie felle zon. Met je eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen of heuvels in het bos halen we het beste uit de omgeving.

Wanneer trainen we?

  • Maandagavond 19.30 – 20.30 uur
  • Donderdagavond 19.30 – 20.30 uur
  • Zondagochtend 9.30 – 10.30 uur (zomerperiode)

BLR is ieder jaar gesloten in augustus en december.

Meld je aan voor een gratis proefles

De bootcamp lessen vinden plaats op maandag - en donderdagavond. Vul hierboven de datum in wanneer je een proefles wilt meedoen. Alle inschrijvingen die niet op maandag of donderdag zijn worden niet verwerkt. Voor meer informatie over de lessen ga je naar de Bootcamp Renkum pagina.