Over ons

Leer de mensen achter BLR kennen

BLR bestaat uit twee personen: Chiara Geutjes en Dinant Lagerweij. Wij zijn een koppel vanaf 2016, en vanaf 2022 trotse ouders van onze prachtige dochter Loïs.

Beiden hebben we naast ons werk een gezamenlijke passie voor sport. Omdat we allebei hier niet ons werk van hebben gemaakt, knaagde het toch om hier iets mee te gaan doen. Zo is Chiara in eerste instantie 2020 begonnen met BLR.

Vooral het helpen van mensen met een gezonde levensstijl en het in beweging krijgen van mensen had de hoogste prioriteit. Al snel kwam Dinant steeds vaker in beeld bij het geven van de bootcamp lessen. Omdat we dit naast onze volle werkweek doen, wisselen we vaak de lessen af. Eén les in de week door Chiara en de andere les door Dinant.

We hebben beide grotendeels dezelfde stijl in het geven van de lessen, maar toch ook wat anders. Wat we gemeen hebben en naar voren laten komen in allebei onze lessen is ons enthousiasme, passie voor sport en een vleugje humor.

Gratis bootcamp proefles meedoen?

Chiara Geutjes BLR

Chiara Geutjes

Lifestylecoach
Gedragsveranderingscoach
Bootcamp Instructeur
1 op 1 begeleiding

Fit, Fun & Focus! Daar staat Chiara voor.

De eerste 50% van BLR! Met haar sportieve ervaring begeleidt ze jou graag naar waar jij naar toe wilt. In een groep of 1-1 begeleiding. Plezier in haar vak met een vleugje humor, daar herken jij Chiara aan. Chiara geeft de voedingslessen, 1-1 begeleiding en de online 21/30 dagen challenges in gemoedelijke sfeer.

Heb je een vraag voor Chiara? Stuur dan een berichtje via Whatsapp of het contactformulier, en je hebt binnen no-time een reactie.

Dinant Lagerweij

Bootcamp Instructeur

Dinant is de andere 50% van BLR. Met zijn enthousiasme en humor geeft hij inmiddels ook al meer dan 2,5 jaar bootcamplessen. Dinant probeert altijd iedereen te motiveren het maximale uit zijn of haar les te halen.

Voor elke les haalt hij alles uit de kast om er weer wat anders van te maken. Geen les is dan ook hetzelfde bij Dinant. Maandag kunnen we in de gewichten hangen, terwijl we donderdag de longen uit ons lijf lopen. Never a dull moment!

In contact komen met Dinant? Stuur een berichtje via Facebook of Instagram en hij reageert zo snel mogelijk!

Hoogtepunt op sportief gebied: Voltooien Halve Marathons in 2022 en 2023

dinant lagerweij trainer blr renkum

FUN

FIT

FOCUS

Reviews

Ik voel me fit en 'slanker' al heb ik mijn doel nog niet gehaald. Ik krijg de smaak te pakken door de tips en adviezen van Chiara over mijn voeding!
Maaike Jordaans
Chiara weet waar ze over praat, ze motiveert je de hele bootcamp les door! Ook heb ik tips & tricks meegekregen over mijn voeding. Je bent een topper!
Gerdien van 't Foort
Ik was eigenlijk totaal niet van het sporten, maar sinds ik bootcamp lessen volg bij BLR ben ik razend enthousiast. Wat een leuke, enthousiaste en fanatieke trainers!
Rianne van Roekel