Aanmelden bootcamp

Aanmelden Bootcamp
Mobiel nummer (+316 123 456 78)
Adres + Huisnummer
De algemene voorwaarden vind je hier: lifestylecenter-chiara.nl/privacybeleid

Bootcamp is een leuke manier om in groepsverband te sporten. Bootcamp vindt plaats in de buitenlucht. We sporten tijdens de bootcamp in de bossen, op straat of waar dan ook. Wel is de bootcamp altijd in Renkum! We maken met de bootcamp lessen gebruik van verschillende attributen, maar ook van lichaamsgewicht, de andere deelnemers en de omgeving. Denk hierbij aan verhogingen, trappen, boomstronken en hellingen.

Bootcamp Renkum is geschikt voor jou als je fitter wilt worden, sterker wilt worden, gezelligheid wilt ervaren in een groep en houdt van humor! Alle bootcamp lessen bij BLR bestaan uit een combinatie van plezier en sportiviteit. We matten je niet af zoals in een strafkamp, maar proberen jou te motiveren het meeste uit jezelf te halen. Ook als je nog niet zo sterk of fit bent, is bootcamp Renkum supergeschikt voor jou.

Er zijn verschillende soorten sportbootcamps. Bij BLR werken we het meeste met de vorm fitness bootcamp.

Dit zijn sportbootcamps die gericht zijn op het verbeteren van de algehele fitness en conditie van de deelnemers. Dit bestaat uit een combinatie van cardio, krachttraining, flexibiliteit en core-stabilisatieoefeningen.

Er zijn verschillende voordelen aan het volgen van bootcamp bij BLR:

  • Verbetering van de conditie: Door deel te nemen aan onze bootcamp lessen, kun je je conditie verbeteren en je algehele gezondheid versterken.
  • Gewichtsverlies: Door onze bootcamps verbrandt je veel calorieën (gemiddeld zo’n 500 – 600 per les!) en kan je dus ook goed gewicht verliezen.
  • Stressvermindering: Door regelmatig te komen, kan deelnemen aan onze bootcamp helpen om stress te verminderen en een betere mentale gezondheid te behouden.
  • Groepsondersteuning: Door deel te nemen aan onze bootcamp lessen, kun je deel uitmaken van een gemeenschap van mensen die ook bezig zijn met het verbeteren van hun gezondheid en fitheid. Dit kan helpen om je gemotiveerd te houden en je doelen te bereiken.

Het is belangrijk om de juiste uitrusting mee te nemen naar een sportbootcamp. Belangrijke items zijn:

  • Sportschoenen: Het is noodzakelijk dat je schoenen draagt waarin je comfortabel kan bewegen en sportoefeningen kan uitvoeren.
  • Sportkleding: Natuurlijk is het verstandig om sportkleding te dragen. Denk hierbij aan kleding waarin je je comfortabel kan bewegen. In de koude maanden is thermokleding ook een aanrader.
  • Drinken: Neem genoeg te drinken mee. Een flesje water per training is al erg lekker. Naast de verfrissing is het bij sporten ook belangrijk dat je goed hydrateert. Je zult namelijk zweten, waardoor je vocht verliest. Als je te veel vocht verliest, kan je duizelig worden, hoofdpijn krijgen of zelfs flauwvallen. Door wat water te drinken vul je het vochtverlies meteen weer aan.
  • Materiaal: Wanneer wij dit communiceren, is het goed om een sport matje ofwel yoga matje mee te nemen. Hierdoor hoef je niet op de koude grond te liggen, waardoor je kleding vies wordt of waardoor je het koud krijgt. Bij veel oefeningen is een matje erg handig, met name krachtoefeningen en core stability oefeningen.

Natuurlijk! Eén van de belangrijkste kernwaarden bij BLR is dat we vinden dat iedereen moet kunnen sporten, op zijn of haar niveau. Kan je een oefeningen even niet meer aan? No problemo, rust dan even uit. Is een oefening te moeilijk? Wij hebben altijd een plan B voor je klaarliggen.

Naarmate je een aantal lessen hebt gevolgd, zal je vanzelf merken dat het je makkelijker afgaat. Hierdoor zal je meer plezier en voldoening uit de lessen halen!