Lifestylecenter Renkum

Wat is Lifestylecenter Renkum?

Weight Loss Challenge
(groepsverband)

- Meer leren over voeding en gezondheid
- 10 lessen van +- 1 uur
- Gezellig en leerzaam
- Motiveren en stimuleren
- Wekelijks weegmoment
- Persoonlijke voedingscoach
- Duur challenge: 10 weken
- Spelelementen -> Win de vetpot!

1 op 1 Begeleiding

- Intensievere begeleiding
- Gerichte en persoonlijke aanpak
- Persoonlijke map met jouw weeggegevens
- Samen jouw doelen bereiken
- Ontspannen sfeer
- Niks moet, alles mag!

"Don't wish for it, work for it"

21/30 dagen challenge (online)

- Stok achter de deur
- Leuke (online) groepsdynamiek
- Creëer een gezonde, actieve levensstijl
- Gezonde tips
- Motivatie en inspiratie
- Online Coaching
- Resultaat

Neem contact op voor meer informatie

Bekijk hier de flyers van het Lifestylecenter van BLR. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten!

Winner 21 dagen challenge Marco
De resultaten van Marco

Onze winnaar van deze 21 dagen challenge ging de strijd aan om van zijn dochter en schoonzoon te winnen. Uiteindelijk ook voor zijn eigen gezondheid natuurlijk! Maar dan deed hij wel mee voor de winst! 🥇 Hij wist met maar liefst een percentage gewichtsverlies van 5,38% van zijn dochter te winnen, zij had een percentage verlies van 5,30%.

Wat een ongelooflijk knap resultaat hebben jullie behaald in deze 21 dagen van mei! Hij merkte na één week al dat hij energieker/ fitter was, een betere spijsvertering had en niet geheel onbelangrijk een betere nachtrust had!

Marco

Winnaar 30 dagen challenge mei

Onze winnaar van deze 30 dagen challenge was volgens zijn vrouw te dik. Dus daarom deed hij mee! Maar dan deed hij wel mee voor de winst! 🥇
Wat een ongelooflijk knap resultaat heb jij behaald in deze 30 dagen van april! Leuk voor de lezers onder ons… Deze man is een Limburger een echte bourgondiër. Hij merkte na één week al dat hij energieker was, minder last van zijn rug had, niet meer snurkte en zelfs beter sliep! De eerste week aardig chagrijnig geweest, maar nu onwijs dankbaar met zijn nieuwe levensstijl en gezondheid! Na één week voelde hij zich beter en heeft voor zichzelf besloten dit vast te houden. 💪🏼

En weet je wat mooie is van dit verhaal? Zijn vrouw is 2e geworden in deze challenge! We hebben het over een heus fitcouple 2020! 🥳

Per

Winnaar 30 dagen challenge april

Per 30 dagen challenge
Per zijn resultaten!

FUN

FIT

FOCUS

Sophia en Chiara

Het zelf afvallen en het terug vallen dat kent iedereen. Ik heb mezelf aangemeld voor een WLC cursus bij Chiara. Wel met het gevoel ‘ik zal wel niet veel afvallen’. Maar tot mijn verbazing ging het erg goed en heel hard. Ik ben in 10 weken tijd 8 kilo kwijt geraakt en voel mij hier super goed
en energiek bij. Het was helemaal niet moeilijk om aan deze WLC cursus mee te doen, vooral die stok achter de deur en de mogelijkheden daarna bieden een uitkomst! In die 10 weken krijg je veel informatie over gezond eten, wanneer te eten en hoe te eten. Ik ben enorm dankbaar en hoop dit vol te houden! Het is immers een lifestyle verandering en niet iets wat tijdelijk leuk moet blijven.

Sophia

Winnares wlc barneveld

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?

Dat kan! Bekijk de contactopties op de contactpagina.

Tijdens de WLC challenge hebben we veel geleerd over voeding en hoe we daar mee om gaan. Handvatten om je voeding te optimaliseren, maar ook tips waar je wat aan hebt. Ik heb ervoor gekozen om 1 maaltijd gedurende de cursus te vervangen door een Herbalife product, maar je bent vrij om dat wel of niet te doen. Het doet niets af aan de manier van begeleiding je leert er nog steeds veel van.

Brigitte

deelneemster WLC Kootwijkerbroek

Brigitte voor
Brigitte na

Een gezonde en actieve levensstijl

Slecht of zelfs geen ontbijt?

Nét te laat uit bed, snel aankleden, rennen naar je auto en terwijl je aan het bijkomen bent kom je wederom tot de conclusie: Wéér niet ontbeten… Herkenbaar?

Snel en gezond ontbijten

Wij bieden jou een ontbijtpakket aan waarmee je snel en verantwoord aan je dag begint. Met dit ontbijt krijg je alles binnen dat je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Een ontbijt met veel vitamines, vezels én eiwitten. En nog lekker ook! Probeer het zelf en vraag een ontbijtpakket aan voor slechts € 10,-.

Ontbijt proefpakket aanvragen